Kleur je MOK!

De nieuwste rage onder het kleuren! Voor zowel kinderen als volwassenen is dit erg leuk en een tikkeltje verslavend om te doen!

Vanaf nu te bestellen of te boeken bij Kinderfeestje Ede.

Hoe werkt het:

Je kiest per mok 1 tekening of naam uit.

Kinderfeestje Ede zorgt ervoor dat jouw uitgekozen tekening op je mok gedrukt wordt.

De mok(ken) worden naar je opgestuurd of je komt het ophalen.

Daarna kan jij zelf aan de slag gaan met kleuren!

Je kleurt met porseleinstiften  de mok in.

 

 De tekeningen zijn ontworpen door Kinderfeestje zelf en zijn daarom voorzien van een watermerk. Uiteraard vervalt dit watermerk op je bestelde mok(ken).

 

De mok zelf:

Deze keramieken mok is speciaal gemaakt voor het kleuren en heeft een inhoud van 330 ml.

Deze mokken zijn voedsel en kind veilig in gebruik, ook na het kleuren en afbakken! Afbak instructies ontvang je bij bestelling.

De mokken zelf zijn vaatwasserbestendig. 

 

Ben jij op zoek naar een tekening met een speciaal thema/logo of iets anders? Kinderfeestje Ede ontwerpt graag een tekening op maat voor jou. Of naar een grote bestelling? Mail dan gerust voor een vrijblijvende offerte/informatie!

Een ontzettend leuke bezigheid voor jong en oud en uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het moeilijk is om te stoppen als je ermee begonnen bent!

 

Enkele reacties: 

‘Een heerlijk leuke en ontspannen bezigheid om te doen’.

‘Het resultaat is verbluffend mooi!’

‘Een feestje om naar te kijken en om uit te drinken’.

Moederdag Mokken

Impressie foto's van het inkleuren van de mokken!

Heb jij ook foto's? Stuur ze gerust door, dan worden ze ook op de website geplaatst!

Onderstaande foto's geven een impressie over het drukwerk van de mokken.

En zoals je kan zien, alles is handwerk en wordt met veel liefde gemaakt!

De nieuwste rage onder creatievelingen en doe-het-zelvers heeft zijn weg gevonden naar Kinderfeestje Ede: kleur je eigen mok! Deze innovatieve en leuke activiteit biedt mensen van alle leeftijden de kans om hun eigen mok te personaliseren met een scala aan kleuren en ontwerpen. Het is niet alleen een geweldige manier om je creatieve vaardigheden te uiten, maar het eindresultaat is ook een praktisch item dat dagelijks gebruikt kan worden. Of het nu gaat om een kopje koffie in de ochtend of een warme chocolademelk op een koude avond, je zelfontworpen mok maakt elk drankje net iets specialer.

Kinderfeestje Ede heeft deze activiteit geïntroduceerd als onderdeel van hun aanbod, waarmee ze een unieke en persoonlijke draai geven aan feestjes en bijeenkomsten. Het is perfect voor kinderfeestjes, waarbij elk kind de kans krijgt om iets unieks en persoonlijks te creëren dat ze mee naar huis kunnen nemen. Maar het is niet alleen beperkt tot kinderen; volwassenen vinden het net zo leuk om hun creativiteit de vrije loop te laten en een mok te ontwerpen die hun persoonlijkheid weerspiegelt.

Deze activiteit is niet alleen leuk en creatief, maar bevordert ook de fijne motoriek en het kleurgevoel. Het biedt een ontspannende pauze van de schermen en digitale apparaten die zo dominant zijn in ons dagelijks leven. Bovendien, door het personaliseren van een eigen mok, wordt het milieubewustzijn gestimuleerd doordat men minder wegwerpbekers gebruikt. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een leuke activiteit voor een feestje, of gewoon een manier om je dagelijkse routine op te fleuren, bij Kinderfeestje Ede's "kleur je eigen mok" workshop vind je precies wat je zoekt.