Epoxy Resin is een fantastisch product waarmee je werkelijk de mooiste dingen kan maken! Zolang je Epoxy verwerkt in siliconen mallen kan je er eigenlijk alle kanten uit.

Ook wanneer je denkt/vindt dat je niet creatief bent, is dit erg geschikt!  Met Epoxy maak je hoe dan ook super mooie creaties!

 

Deze workshop is geschikt voor volwassenen (18+).

Het is mogelijk om te reserveren in de ochtend, middag of avond. Duurt gemiddeld 2,5 uur.

Het is mogelijk om vanaf 4 personen te reserveren.

De workshop:

We starten de workshop met de uitleg over Epoxy en hoe je ermee kan werken en welke effecten je ermee kan maken. Tijdens de uitleg is er koffie/thee en iets lekkers.

Daarna gaan jullie lekker aan de slag!

Er is een ruime keuze aan mallen, kleurstoffen en glitters.

Mocht je zelf een siliconen mal/mallen hebben die je gegoten wilt hebben, neem deze gerust mee!

Nadat jullie klaar zijn moet de Epoxy worden uitgehard, dit duurt een aantal dagen. Daarna (max 1 week) kunnen jullie je mooie creaties komen ophalen of ik kan het naar jullie opsturen.

Ik werk alleen met veilige Epoxy met de beste kwaliteit (deze is ook UV bestendig en kan niet verkleuren door zonlicht), deze moet op een natuurlijke wijze drogen en uitharden.

Het is tevens ook mogelijk en lekker origineel om een cadeaubon te geven!

Vul onderstaand formulier in om een reservering te maken.

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie via de mail of datum en tijdstip mogelijk zijn. Houd je spam mail ook in de gaten.Kinderfeestje Ede bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar via een trap.